Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 5.017 RON +4 0743.128.972

Koozii, cel mai mare și mai confortabil cuib pentru găini de reproducere fericite

 

cuib de gaini de reproducere pe un nivel

 

Cuibul de grup Koozii® este un sistem de cuib de înaltă calitate care pune pe primul loc crescătorii cu ferme de înmulțire de broileri și fermele de ouăle pentru incubație. Roxell a construit acest cuib pe două principii fundamentale: pentru a asigura bunăstarea animalelor și pentru a manipula ouăle cu grijă. Acest lucru a dus la un cuib de grup spațios și confortabil, care oferă rezultate extraordinare pentru orice fermă de reproducție de pui de carne.

 

Ideal pentru adăpostirea găinilor și manipularea ouălor


Caracteristicile cuibului de grup Koozii

 

iesire banda de oua din cuibar

Cel mai mare și mai confortabil sistem de cuibar disponibil

8 % MAI MULT SPAȚIU DECÂT ÎN ALTE CUIBURI - Roxell oferă cel mai mare cuib de pe piață. Beneficiile unui cuib așa de spațios și bogat în oxigen sunt considerabile, dar acceptarea rapidă a cuibului este doar una dintre multe.

MAI MULTE OUĂ ÎN ACEEAȘI PERIOADĂ DE TIMP - un cuib mare permite intrarea mai multor găini în același timp. Mai multe găini vor intra în cuib și vor depune un ou fertilizat în aceeași perioadă.

MAI PUȚINE OUĂ PE PODEA - găinile pot intra imediat în cuib, ceea ce înseamnă că sunt mai puțin stresate.


Un cuib puternic și robust

DURABILITATE - cuibul este extrem de durabil, datorită unui design bine gândit și utilizării materialelor robuste, cum ar fi picioarele cuibului fabricate din oțel inoxidabil dur.

cuibare cu platforma conectoare

Soluție prietenoasă cu animalele

ÎN SIGURANȚĂ ȘI CONTROLAT - recomandăm ca puii de carne de înmulțire să părăsească cuibul înainte ca lumina din adăpost să fie stinsă, pentru a menține cuibul curat și pentru a preveni găinile să clocească ouăle. Cuibul Koozii vine cu un sistem de expulzare, cu un perete din spate mobil care se mișcă la intervale scurte. O soluție care este bună pentru bunăstarea găinilor.


Igienă în cuib și pe banda de ouă

OUĂ DE INCUBAȚIE ÎNGRIJITE, FĂRĂ FISURI - sistemul de cuib conține renumitele covorașe AstroTurf, care prind ușor ouăle. Covorașele sunt perforate pentru a permite aerisirea, iar murdăria cade pur și simplu prin găuri.

OUĂ PENTRU INCUBAȚIE FĂRĂ ANTIBIOTICE - banda de ouă din plastic perforată previne infecțiile de la organisme periculoase, astfel încât ouăle calde și proaspete nu pot fi contaminate.

cuibar dublu pentru gaini de reproductie


Economisiți timp la colectarea ouălor

CONECTAȚI CUIBURILE UNELE DE ALTELE - sistemul folosește un sistem central de colectare a ouălor și benzi transportoare care se intersectează.


Un Koozii pentru fiecare crescător de păsări

GAMĂ MAI LARGĂ DE CUIBURI DE GRUP - Avem flexibilitatea de a construi un cuib conform legislației și standardelor de densitate a populației din fiecare regiune. Dimensiunile și amenajările adăpostului nu reprezintă un obstacol atunci când alegeți un cuib Roxell.

 

 

Puteți descărca documentul care prezintă detaliile tehnice ale Koozii aici: attach-imgKooziiPentru orice informații suplimentare vă invităm să ne contactați la +4 0743.128.972 sau prin formularul de mai jos: