Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 5.017 RON +4 0743.128.972

Oxsano™ ventilator de evacuare-extragere aer

 

ventilatoare de evacuare extragere aer ferma pui

Roxell are o gamă largă de ventilatoare din metal și fibră de sticlă. Aceste ventilatoare sunt cruciale pentru performanța și flexibilitatea sistemului de ventilare tip tunel. Cu aceste ventilatoare se poate crea ușor mișcarea de aer necesară pentru a asigura păsărilor sau porcilor dumneavoastră o răcire adecvată. Roxell are un ventilator de evacuare-extragere aer pentru fiecare tip de fermă, ținând cont și de prioritățile dumneavoastră: bunăstarea animalelor, flexibilitate, performanță și eficiență energetică.


Ventilatoare rezistente la coroziune pentru o performanță mai bună și o eficiență mai mare

Ventilatorul Oxsano™ conține un motor extrem de inovator cu acționare directă și viteză variabilă. Acest motor nou reduce consumul de energie ca niciun alt ventilator. Este un ventilator negru din fibră de sticlă cu rezultate impresionante.


Caracteristicilor ventilatoarelor de evacuare-extragere aer Oxsano

 

Alegere între viteză variabilă sau constantă

TEHNOLOGIE TESTATĂ ȘI CONFIRMATĂ, ȘI NOUĂ - Ventilatorul Oxsano cu viteză variabilă este tehnologie inovativă. Variabil înseamnă că ventilatoarele își ajustează viteza la capacitatea de ventilație necesară, ceea ce reduce consumul de energie. Dacă se optează pentru o combinație cu tehnologia testată și confirmată, există și o gamă largă de ventilatoare cu viteze constante din care se poate alege.


Alegere între transmisie directă sau transmisie prin curea

PALE DE VENTILATOR CU TRANSMISIE DIRECTĂ SAU CU TRANSMISIE PRIN CUREA - Deși gama noastră tradițională de ventilatoare cu sistem de transmisie prin curea funcționează excelent, cele mai recente ventilatoare de evacuare-extragere aer au transmisie directă, ceea ce le face mai puternice. Designul mai elegant, fără curea, necesită puțină întreținere și face ventilatorul ultra silențios.


Alegere între eficiență ridicată sau capacitate mare

VENTILATOR CU O EFICIENȚĂ RIDICATĂ - Acest ventilator, cu designul său unic, are un consum eficient de energie. Investiția se amortizează rapid cu o factură de energie mai mică.

VENTILATOR DE CAPACITATE MARE - Într-o fermă, ventilatoarele de capacitate mare permit reducerea costul investiției inițiale. La cumpărare, se recomandă gruparea nevoilor de ventilație într-un număr mic de aparate puternice. Consumul de energie se încadrează în standardele moderne.

UȘILE FLUTURE ÎMBUNĂTĂȚESC PERFORMANȚA - Ventilatorul împinge cele două uși fluture și le deschide, ceea ce are ca rezultat o cantitate mare de aer extras dintr-o singură mișcare. Magneții țin ușile deschise, chiar și în cazul vântului puternic. Când ușile sunt închise, curenții și lumina nu pot pătrunde.
Toate ventilatoarele au fost testate în laboratorul Bess (Universitatea din Illinois, Departamentul de Inginerie Agricolă și Biologică) și s-au dovedit a fi cele mai puternice și/sau eficiente energetic de pe piață.


Alegeri durabile

FIBRĂ DE STICLĂ SAU GALVANIZAT - Toate ventilatoarele Oxsano sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune. Deoarece nevoile de rezistență la coroziune variază, Roxell furnizează ventilatoare din metal și fibră de sticlă.

desen tehnic cu ventilator cu admisii deschise
desen tehnic cu ventilator cu admisii inchise
ferma de porci cu ventilatoare pe peretele lateral

 

Puteți descărca documentul care prezintă detaliile tehnice ale ventilatoarelor Oxsano aici: attach-imgOxsanoPentru orice informații suplimentare vă invităm să ne contactați la +4 0743.128.972 sau prin formularul de mai jos: