Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 5.027 RON +4 0743.128.972

Răcire prin evaporare pentru răcirea aerului din ferme de păsări și porci

 

sistem de racire prin evaporare la ferma de pui

Sistemul de răcire prin evaporare de la Roxell funcționează prin evaporarea apei pentru a răci interiorul fermei. Apa se scurge pe verticală peste ramele care conțin filtre. Aerul este apoi aspirat prin filtrele umezite, ceea ce face ca apa să se evapore și aerul să absoarbă umiditatea. Acest proces răcește aerul din ferma dumneavoastră.


Pui și porci sănătoși datorită climatizării optime

Combinați sistemul de răcire prin evaporare Roxell cu ventilatoare și admisii de aer pentru a crea un mediu cu adevărat sănătos în ferma dumneavoastră. Fiecare componentă are propriul scop: de a furniza, răci, circula sau extrage aerul. Sistemul complet Roxell optimizează climatul fermei, îmbunătățind starea generală a animalelor dumneavoastră.


Caracteristicile sistemului de răcire prin evaporare

 

Ușor de instalat în orice tip de fermă

RĂCIRE PRIN EVAPORARE PENTRU FIECARE FERMĂ - sistemul de răcire poate fi integrat practic în orice tip de fermă, oricât de mare sau mică. Pentru fermele mai mari, poate fi necesară o răcire prin evaporare suplimentară la colțuri. Dar aceasta nu este o problemă cu Roxell - oferim un set special pentru colțuri de 90°. Filtrele au, de asemenea, înălțimi de 1,52 sau 1,82 m, oferind o mare flexibilitate în proiectarea sistemului.

desen tehnic cu modalitatea de racire a aerului din ferma de porci sau pui


MENTENANȚĂ MINIMĂ - sistemul de răcire prin evaporare Roxell poate fi instalat pentru a oferi acces ușor în spațiile care necesită întreținere frecventă.


Performanțe excelente

DISTRIBUȚIA UNIFORMĂ A UMIDITĂȚII - apa este distribuită peste ramele cu filtre folosind o pompă robustă, astfel încât sistemul dumneavoastră de răcire să funcționeze cel mai bine, în același timp acoperind întreaga zonă.

JGHEAB DE APĂ INTEGRAT - un jgheab de apă dintr-o singură bucată colectează apa din orice scurgere, asigurând că nu sunt pierderi.

Pentru orice informații suplimentare vă invităm să ne contactați la +4 0743.128.972 sau prin formularul de mai jos: