Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 5.017 RON +4 0743.128.972

Ventilatoare din metal și fibră de sticlă pentru ferme de păsări și porci

 

ventilatoare metalice pe lateral de ferma de pui

Roxell are o gamă largă de ventilatoare din metal și fibră de sticlă. Ventilatoarele metalice Roxell sunt o soluție rentabilă pentru ferme de păsări. Ventilatoarele din fibră de sticlă sunt recomandate pentru ferme de porci, unde compoziția aerului este diferită din cauza proprietăților specifice dejecțiilor de porci. Ventilatoarele de fibră de sticlă împiedică coroziunea!
Dacă sunteți în căutarea unui sistem de admisie, extracție sau circulație a aerului, Roxell are o soluție pentru fiecare tip de fermă, indiferent de dimensiuni și organizare.


Ventilație de mare capacitate care ține sub control consumul de energie


Caracteristicile ventilatoarelor Roxell

 

Capacitate mare, performanță excelentă

UȘI BI-FLOW - cu două uși, sistemul Bi-Flow deschide și închide automat ventilatorul, îmbunătățind performanța. Sistemul de ventilație împinge ușile să se deschidă atunci când extrage aerul, permițând aerului să iasă dintr-o singură mișcare. Arcuri speciale apoi trag înapoi ușile și le închide. Etanșări perimetrale minimizează scurgerile de aer.


ÎNCHIDERE CU LAMELE - lamelele sunt economice și ușor de înlocuit și sunt în același timp rezistente la coroziune și astfel întreținerea este simplă, datorită structurii lor netede.


Eficiență energetică și flux de aer mai bun

VENTILATOARE GALVANIZATE SAU FIBRĂ DE STICLĂ - ventilatoarele din metal sunt ideale pentru fermele de păsări, în timp ce pentru fermele de porci se pretează mai bine ventilatoarelor din fibră de sticlă datorită calității diferite a aerului. Investind într-un con din fibră de sticlă dintr-o singură bucată, beneficiați de un flux de aer cu 14% mai bun.

ECONOMII DE ENERGIE - menține facturile de energie sub control datorită unui sistem automat de tensionare a curelei, care menține viteza ventilatorului pentru o ventilație optimă.

desen tehnic cu ventilator cu admisii deschise
desen tehnic cu ventilator cu admisii inchise
ferma de porci cu ventilatoare pe peretele lateral

 

Puteți descărca documentul care prezintă detaliile tehnice ale Ventilatoarelor aici: attach-imgVentilatoarePentru orice informații suplimentare vă invităm să ne contactați la +4 0743.128.972 sau prin formularul de mai jos: