Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 4.979 RON +4 0743.128.972

Adăpare

Sisteme automate de adăpare pentru păsări și porci

 

Există o relație importanta între apă și furaje în creșterea animalelor. Aportul de apă al animalelor determină cât mănâncă. Pentru o creștere reușită, ambele sunt esențiale. Rezultatele sunt clare: mai multe kilograme de carne sau un număr mai mare de ouă.

Disponibilitatea apei curate și proaspete este principala noastră prioritate. Prin urmare, sistemul de adăpare Roxell este ușor de controlat. Reglarea presiunii apei, spălarea sau schimbarea înălțimii mameloanelor sunt lucrări care pot fi efectuate de o persoană rapid și precis.

Sunt disponibile mai multe soluții diferite de adăpare pentru pui și porci, deoarece fiecare animal are nevoi diferite. Prin urmare, este esențial să aveți un sistem de adăpare care să țină cont de comportamentul și dezvoltarea naturală a fiecărui animal.

Adăpătorile Roxell sunt disponibile în diferite versiuni: adăpători cu niplu pentru toate tipurile de păsări de curte, adăpători tip cupă pentru toate tipurile de păsări de curte, jgheaburi rotund cu suzete pentru porci.

 

1. Sisteme de adăpare pentru păsări

 

A. PUI DE CARNE, GĂINI OUĂTOARE SAU RAȚE

 

 

B. CURCANI

 

 

 

 

 

2. Sisteme de adăpare pentru porci

 

 

A. PORCI DE CARNE

 

 

B. SCROAFE