Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 4.979 RON +4 0743.128.972

Produsele comercializate de Sere Transilvania pot fi achiziționate și prin platformele SEAP și AFIR.

 

SEAP

Compania noastră, este înregistrată oficial, în sistemul electronic de achiziții publice și puteți achiziționa oricare dintre produsele comercializate de către noi pe această platformă. Ne găsiți la secțiunea de participanți cu următoarele date de identificare:

SERE TRANSILVANIA S.A.
Județ: Cluj
Cod Unic de Înregistrare: RO25674938
Tip : Ofertant

Puteți să ne transmiteți denumirea produselor pe care doriți să le achiziționați telefonic la +4 0743.128.972 sau pe email la roxell@seretransilvania.ro. După ce acestea vor fi verificate pentru disponibilitate, pe baza cererii dumneavoastră vă vom înainta o ofertă comercială. Dacă oferta este agreată, vom adăuga produsele în catalogul SEAP și vă vom comunica denumirea și codul CPV cu care au fost publicate în catalog.

 

AFIR

Dacă sunteți condiționați să vă procurați produsele noastre prin platforma AFIR, țineți cont că prețurile listate pe websiteul AFIR, includ transportul și montajul.

Unele produse sunt deja listate pe AFIR, sub Diviziunea 16 - Utilaje agricole, Grupa 166 - Utilaje agricole specializate, sub codul CPV 16600000-1. Dacă opțiunea dumneavoastră nu se regăsește printre ele, aceasta poate fi adăugată la lista de produse, după ce ați obținut o configurație realizabilă și o cotație de la colegii noștri din cadrul departamentului de vânzări, preț care va conține costul trasportului și a montajului valabil pentru toată țara.Pentru orice informații suplimentare vă invităm să ne contactați la +4 0743.128.972 sau prin formularul de mai jos: