Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 4.979 RON +4 0743.128.972

Siloz galvanizat de depozitare a furajelor: gamă largă de produse robuste și de înaltă calitate

 

sase silozuri roxell instalate la marginea unei ferme

Roxell are o gamă largă de silozuri galvanizate pentru depozitarea furajelor. Un recipient metalic pentru depozitarea furajelor de la Roxell păstrează furajele uscate, proaspete și hrănitoare întotdeauna! Fluctuațiile de temperatură între zi și noapte sunt menținute la minimum, datorită structurii exterioare din metal ondulat. În interior, există mai puțin condens și umiditate, ceea ce îmbunătățește calitatea furajului. Un recipient metalic pentru depozitarea furajelor previne acumularea mucegaiului și congelarea furajelor.

Calitatea înaltă a silozurilor metalice pentru depozitarea furajelor Roxell le face robuste și durabile. Roxell folosește cu 25 % mai multă galvanizare în corpul și picioarele silozului, în comparație cu produsele similare de pe piață - de aceea putem oferi o garanție de cinci ani.


Caracteristicile silozurilor de depozitare galvanizate


Păstrează furajele proaspete și hrănitoare

MAI PUȚIN CONDENS - S-a dovedit științific că silozurile metalice pentru depozitarea furajelor sunt mai puțin predispuse la condens din cauza fluctuațiilor de temperaturi scăzute. Datorită structurii exterioare din metal ondulat, lumina soarelui este pur și simplu reflectată. De asemenea, șansa de acumulare de condens în timpul nopții este cu mult redusă - furajul rămâne uscat, împiedicând acumularea de mucegai și congelarea furajelor!

FLUX DE ALIMENTARE NETED - Interiorul recipientului de depozitare previne formarea de blocaje. Nu există șuruburi în cale, iar în interiorul conului este un strat de protecție neted.


Calitate dovedită cu cinci ani de garanție

MAI ROBUST ȘI MAI REZISTENT LA COROZIUNE - Corpul silozului, brațurile conului și picioarele sunt excepțional de puternice. Conform standardelor și testelor, acestea pot rezista furtunilor puternice. Roxell încorporează, de asemenea, mai multă galvanizare în silozurile de depozitare, cu 25 % mai mult decât media de pe piață, iar coroziunea nu are nicio șansă! În plus, fiecare siloz pentru depozitarea furajelor Roxell vine cu o garanție de cinci ani (așa cum este descrisă în condițiile noastre de vânzare).

TESTATE CONFORM STANDARDELOR ȘI A LEGISLAȚIEI - Toate silozurile metalice pentru depozitarea furajelor Roxell îndeplinesc standardul EN 1090, care determină criteriile pentru fabricarea construcțiilor din oțel și aluminiu. Ele respectă, de asemenea, Eurocod 3 - standardele UE privind siguranța structurală a construcțiilor din oțel. În plus, Roxell are o gamă largă de silozuri galvanizate pentru depozitarea furajelor, care sunt certificate în Germania.


Gama largă de silozuri de depozitare a furajelor galvanizate Roxell certificate în Germania

Silozurile de depozitare a furajelor de la Roxell au fost supuse unor inspecții suplimentare în Germania (Typenprüfung). Silozurile pot face față unor încărcări ale vântului de până la 30 m/s și sunt acum aprobate oficial pentru piața germană. Roxell este unul dintre primii producători de silozuri metalice pentru furaje care a primit acest certificat.


Gamă largă cu diverse opțiuni

UN PACHET ADAPTAT NEVOILOR - având o listă lungă de opțiuni disponibile, putem proiecta un siloz de depozitare a furajelor care să corespundă perfect cerințelor dumneavoastră:

  • 1. Opțiuni potrivite regiunii dumneavoastră, ținând cont de legislația locală sau de zonele de vânt. Silozuri de depozitare potrivite pentru sarcini de vânt puternic;
  • 2. Diametrul și numărul de inele determină volumul. Capacitatea variază de la 2,5 t la 32,4 t;
  • 3. Alegeți între umplere pneumatică sau mecanică.
  • 4. Pentru mai multe opțiuni descărcați detaliile tehnice aici: attach-imgSilozuri din oțel galvanizat.


DESIGN MODULAR PENTRU TRANSPORT GLOBAL - Roxell împachetează totul în mod compact și eficient, astfel încât să putem transporta un siloz metalic de depozitare mare oriunde în lume.

 

silozuri montate inafara fermei
desen tehnic cu siloz metalic roxell
vedere de aproape cu scara de urcare in partea superioara a silozurilor roxellPentru orice informații suplimentare vă invităm să ne contactați la +4 0743.128.972 sau prin formularul de mai jos: